onsdag, januar 21, 2009

kravle refleks

Jeg havde besøg af sp. i går og så måtte jeg jo lige høre hvor længe kravle refleksen bliver ved. Men hun siger den stopper lige omkring de 2mdr.
Vi havde nemlig lagt den lille på maven i vores sofa og så kravlede han 20cm frem. Hmm ja ham kan man da hvis ikke lade ligge sådan i længe. Men hun mente snart han ville begynde at trille da han allerede nu prøver på det... Han er nu blevet rigtig opmærksom på sit legetøj og han snakker til det. Han kan nemlig sige agry hvilket han gør meget. Han kan også slå ud efter legetøjet. Jo jo der sker meget hurtigt..
Sp målte og vejede ham også han er 58cm og vejer nu 5kg. så det er jo bare fint. Ellers var hun bare super tilfres med ham.
Jeg har i går haft den store hjemme da han endnu en gang var lidt små syg. Heldigvis havde han det fint igen her til morgen, men det er godt nok træls for ham at han skal være så ofte syg...
Sp mente at det nok ville blive bedre når han blev 2 så det håber vi da hun har ret i.
Han er ellers bare blevet så god til at være store bror og vil ikke gå ud i bilen om morgen uden lillebror, og tager mig i hånden og siger baby.. Jaja må jeg så sige, vi skal også have baby med. Og så kan vi godt køre i dagpleje.
Han er også begyndt at hjælpe med at lave mad, og vil rigtig gerne stå og rører i gryderne. Han ved godt det er varmt, og kigger ofte på mig og siger av varm... Men han er meget forsigtig.
Han er også begyndt at sidde på potten og de sidste 3 gang er det også lykkes og tisse på den. Uhha han bliver hurtigt stor også lidt for hurtig for morens smag.

Ingen kommentarer: